Muutosryhmän asiakkuusjohtaja Olli-Pekka Villa Diili-televisio-ohjelman voittoon.

Muutosryhmän asiakkuusjohtaja ja osakas Olli-Pekka Villa voitti MTV3-kanavalla syksyn aikana esitetyn Diili-ohjelman ja siirtyy Hjallis Harkimon yhtiöiden palvelukseen. Samalla Muutosryhmän liiketoimintajohtajana aloittaa Pasi Halme, jolla on 30 vuoden kokemus kaupan alalta S-ryhmästä josta 10 vuotta hän on vastannut myymälämuutoksista. Halme siirtyy Muutosryhmään SOK:n palveluksesta.

Kiitämme Olli-Pekkaa avaintoimintojen ja asiakkuuksien kehittämisestä, jotka ovat olleet jatkuvan kasvumme avaimia ja toivotamme onnea, kun hän lähtee kasvamaan korkoa tapahtumatuotannon- ja eSportsin pariin. Hjallis saa loistavan johtajan.” sanoo Muutosryhmän toimitusjohtaja Jukka Lehtoranta.

Samalla saamme kasvun paikkaamme kokeneen ja jämäkän liiketoimintajohtajan Pasi Halmeesta, joka tunnetaan ja johon luotetaan toimialalla. Halme on piinkova osaaja ja tuntee asiakkaidemme tarpeet kuin omat taskunsa. Hän tulee olemaan avainhenkilö kun parannamme palveluamme entisestään ja luomme kaupalle hyviä käytänteitä myymälämuutoksissa ja toteutamme niitä.”, Lehtoranta päättää. Pasi Halme kertoo odottavansa uusia tehtäviä täynnä intoa. ”Ensimmäinen painopistealue johon keskityn on laatutyö. Tunnen Muutosryhmän laadun asiakkaana Pirkanmaalla. Ensimmäisenä varmistan, että toimimme samalla huipputasolla koko Suomessa.”, lataa Halme.

Villa voitti järjestyksessään kuudennen suomalaisen tuotantokauden Diilissä. Hän ehti työskennellä Muutosryhmässä sen perustamisesta vuodesta 2010 lähtien. Olli-Pekka Villa jatkaa Muutosryhmän hallituksen jäsenenä.

Muutosryhmä suunnittelee ja toteuttaa myymälämuutoksia S-Ryhmän ketjumyymälöihin parantamaan kaupan tulosta, kehittämään myymälän elinkaarta ja luomaan miellyttäviä ostokokemuksia.

Kaupan ja ketjujen osaaminen sekä Jollas-koulutettu henkilöstö takaavat kaupan sujuvuuden, asiakastyytyväisyyden ja hyvän myynti-indeksin muutoksen aikana ja sen jälkeen. Muutosryhmä on kaupan käänteentekijä. Muutosryhmän liikevaihto oli elokuussa 2018 päättyneellä tilikaudella noin 3,1 miljoonaa euroa.

Lisätietoja
Jukka Lehtoranta
toimitusjohtaja
Muutosryhmä
040 821 3476
jukka.lehtoranta@muutosryhma.fi

Olli-Pekka Villa
050 360 6419