fbpx

Myymälän muutospalvelut

Muutosryhmän myymälämuutokset ovat Suomen tehokkaimmat

Toteutamme tehokkaita myymälämuutoksia, joiden aikana myynti-indeksit pysyvät korkealla eikä hävikkiä pääse syntymään. Tehokkuutemme perustuu työvaiheiden saumattomaan yhdistämiseen sekä odotusaikojen minimointiin – unohtamatta kuitenkaan tärkeintä eli myymälän asiakkaan tyytyväisyyttä. Asiantuntijamme suunnittelevat ja johtavat muutosprojektin, asentavat kalusteet, purkavat vanhat pois, siirtävät hyllylaivat sekä tuotteistavat tuotteet esille. Löytyypä meiltä osaaminen myös myymäläuudistuksissa tarvittaviin kevytrakentamistöihin. Palvelumme etuna on huolettomuus: kun annat vetovastuun myymäläuudistuksesta ammattilaisille, remontin aiheuttamat huolet vähenevät ja aikasi vapautuu myymälän arjen pyörittämiseen. 

Jos haluat kuulla lisää vinkkejä konseptipäivitysten tai yksikön remontin läpivientiin, varaa ilmainen konsultaatio asiantuntijaltamme. Saat selkeän kokonaiskuvan myymälämuutoksen toteuttamisesta, vinkkejä suunnitteluvaiheeseen sekä lisätietoa myymälämuutoksesta palveluna. Voit myös kysyä asiantuntijalta myymäläuudistuksessa askarruttavia kysymyksiä – olemme täällä juuri sinua varten!

 Varaa ilmainen konsultaatio!

Myymälämuutoksen suunnittelu

Onnistunut myymälämuutos alkaa suunnittelusta, jossa otetaan huomioon kaikki uudistukseen vaikuttavat seikat. Tavoitteenamme on, että remontin aikana myymälän arki on mahdollisimman sujuvaa ja myynti-indeksit korkealla. Suunnittelussamme huomioidaan myymälän oma konsepti sekä myymäläympäristön siisteys ja turvallisuus. Toimintatapamme puolestaan mahdollistavat sen, että remontin aikainen asiakaskokemus on miellyttävä, hävikin määrä voidaan minimoida ja projektit toteutetaan mahdollisimman tehokkaasti. 

Kuten monessa muussakin asiassa, niin myös myymälämuutoksissa, kokemus tuo varmuutta. Me kerrytämme kokemusta keskimäärin sadan myymälämuutoksen verran vuodessa, joten Kimi Räikkösen sanoin: I know what I’m doing.

Projektinhallinta myymäläuudistuksissa

Paalupaikalle pääsee vain saumattomalla yhteistyöllä – se puolestaan edellyttää tarkkaa johtamista ja kokonaisuuksien hahmottamista. Projektinhallinnan kannalta myymälämuutos saattaa olla varsin haastava kun myymälän perusarjen lisäksi täytyy pitää kaikki langat käsissä. 

Kanssamme voit kokea huolettoman myymälämuutoksen – me vastaamme projektin aikataulutuksesta ja johtamisesta sekä raportoimme työn etenemisestä asiakkaan tarpeisiin räätälöidyllä raportointimallilla. Asiantuntevalla ja osaavalla johtamisella uudistukset etenevät sujuvasti ja niiden läpimenoaikaa voidaan tiivistää.

Kalusteasennukset ja -siirrot 

Kehittämämme kalustesiirrinjärjestelmä on tehty erityisesti myymälän tarpeisiin ja se toimii kaikkien valmistajien kalusteiden kanssa. Järjestelmän avulla kokonaiset hyllylaivat voidaan siirtää ilman aikaa vievää tuotteiden purkutyötä, jolloin myös projektin läpivienti on nopeampaa.

Voimme hyödyntää vanhaa kalustetta tai asentaa uutta – valinta on sinun. Asentajamme ovat lisäksi tottuneet toimimaan myymäläympäristössä, mikä puolestaan takaa myymälän asiakkaille häiriöttömän ja mukavan asiointikokemuksen eikä karkoita asiakkaita muille maille.

 

Tuotteistaminen konseptin mukaisesti

Jokainenhan osaa renkaat vaihtaa, mutta F1-tiimi tekee sen nopeammin. Myymälöiden henkilöstöresurssit ovat tarkkaan suunniteltu ja mitoitettu myymälän päivittäisten toimintojen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kaupan henkilökuntaa joudutaan irrottamaan tavanomaisista tehtävistään muutosprojektiin, myymälän päivittäiset toiminnot kärsivät.

Kun teemme kalusteasennuksen sekä toteutamme esillepanokonseptin, projekti etenee sujuvasti ilman turhia odotusaikoja ja myymälän oma henkilökunta voi keskittyä asiakkaiden palveluun sekä perustoimintojen pyörittämiseen. Sen lisäksi, että tämä näyttäytyy usein asiakkaalle miellyttävämpänä asiointikokemuksena, niin myös myymälän omat työntekijät kiittävät – remonttien aikana kun työhyvinvointi usein laskee!

 

Myymäläuudistuksien kevytrakentamistyöt

Kun tilaat yhdeltä toimijalta kaikki myymälän uudistamisen palvelut, on sinulla koko varikkotiimi käytössäsi. Tällöin eri vaiheet yhdistyvät saumattomasti remontin kokonaisaikatauluun ja turhat odotusajat voidaan minimoida.

Olipa kyseessä sitten teippaukset, pintojen käsittelyt tai lattioiden kunnostukset, hoidamme kaikki myymäläuudistuksien kevytrakentamistyöt. Kattavan kumppaniverkoston kautta hoituu myös luvanvaraiset muutostyöt.

Asiantuntijamme ovat apunasi aina myymälämuutoksen suunnittelusta toteutukseen – varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

 

 

 

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä.