Palvelut

MUUTOSRYHMÄ TEAM SALE

Sale-myymälämuutosten tärkein menestystekijä on nopeus ja kustannustehokkuus. Kiinteistön elinkaaren hallinta ja valikoiman sopeuttaminen sekä nopeasti palautuva palvelu määrittävät tekemistä. Sale tuottaa alueen asukkaille tärkeää päivittäistavarakaupan palvelua. Siksi muutoksissa on toimittava nopeasti.

Muutosryhmä tuntee Salet ja toimii nopeasti.

MUUTOSRYHMÄ TEAM S-MARKET

S-Marketien myymälämuutoksissa päivittäistoiminnan sujuvuus muutoksen keskellä korostuu. Asiakaspolun täytyy toimia ja myynti-indeksistä on huolehdittava. Rajalliset tilat, mukaan lukien takatilat, on hyödynnettävä muutoksen aikana tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. On ensiarvoisen tärkeää säilyttää asiakkaat muutoksen aikana. Kaupan henkilökunnalla tulee olla mahdollisuus asiakkaiden palvelemiseen mahdollisimman normaalisti. Huolellinen, kokenut ja ammattitaitoinen suunnittelu johtaa tehokkaaseen toimintaan ja pitäviin aikatauluihin.

Muutosryhmä tuntee S-Marketit ja säilyttää asiakkuudet.

MUUTOSRYHMÄ TEAM PRISMA

Prismojen uudistamisessa projektijohto ja kokonaisuuden hallinta nousevat tärkeään rooliin. Projektissa on lukuisa joukko sidosryhmiä, jotka sitoutamme projektiin ja joiden kanssa yhteistyö sujuu. Muutosryhmän tehtävä on olla mahdollistaja jokaisen muutokseen osallistuvan työlle. Muutosryhmä on kokenut Prismojen uudistaja. Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvän hengen luominen koko työryhmälle luovat onnistumisen edellytykset.

Muutosryhmä tuntee Prismat ja koordinoi muutosprojektit luoden hyvän hengen.

MUUTOSRYHMÄ TEAM SOKOS

Sokosten tuotevalikoima vaatii myymälämuutoksilta tiettyä hienotunteisuutta, erityistä siisteyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Päivien aikatauluttaminen niin, että vilkkaana aikana ei tehdä häiritseviä muutostöitä on tärkeää. Laatuvaatimukset ovat tiukkoja ja siistit työmenetelmät ehdottomia. Sokosten erikoiskalusteiden muokkaaminen muutostarpeisiin edellyttää myös viimeisen päälle puusepäntaitoja.

Muutosryhmä tuntee Sokokset ja toteuttaa myymälämuutokset herrasmiestyyliin.

MUUTOSRYHMÄ TEAM TERRA

Kodin Terrojen uudistamisessa tarvitaan reippaasti timpurintaitoja ja työkalujen tulee pysyä kädessä. Usein uudistaminen liittyy neliötehokkuuden parantamiseen ja näin tuloksellisuuden kehittämiseen. Massamäärät ovat isoja ja tehokkaiden työmenetelmien avulla pystymme säästämään aikaa ja rahaa.

Muutosryhmä tuntee Kodin Terrat ja toteuttaa muutokset vahvasti.