fbpx

myymäläuudistusPalvelut

Myymäläuudistuspalvelut ja niiden kokonaisvaltainen tehostaminen on koko toimintamme perusta

Muutosryhmä toteuttaa tehokkaita ja asiakasystävällisiä muutoksia, joissa myymälän henkilökunta voi keskittyä myymälän pyörittämiseen, myynti-indeksit pysyvät korkealla ja tilaaja saa hyvät yöunet. Myymäläuudistuspalvelut tavoittelevat kaupan kannattavuuden parantamista, myymälän elinkaaren kehittämistä sekä miellyttävän ostokokemuksen luomista. Tehokkuutemme muodostuu työvaiheiden saumattomasta yhdistämisestä ja odotusaikojen minimoinnista. Muutosryhmän asiantuntijat asentavat kalusteet, purkavat vanhat pois, siirtävät hyllylaivat sekä tuotteistavat tuotteet esille. Muutosryhmän toimintatapa on Suomen tehokkain!

 

Suunnittelu

Suunnittelemme ja aikataulutamme muutoskohteet alusta loppuun loppuasiakasta ajatellen. Suunnittelumme perustuu aina siihen, että projektit toteutetaan tehokkaasti ja myymälän myynti-indeksit säilyvät korkealla. 

Kalusteasennukset

Patentoidulla siirrinjärjestelmällämme toteutamme myymälöiden muutostyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman aikaa vieviä purkutöitä. Asennuspalvelumme asentaa ja siirtää kaikkien kalustevalmistajien kalusteet. 

Tuotteistaminen

Palvelemme myymälöitä esillepanon resursoinnin haasteissa ja ymmärrämme niin konseptin tärkeyden kuin paikallisen valikoiman mukaan ottamisen. Palvelumme on aina räätälöity asiakkaan konseptin mukaiseksi. 

Työnjohto 

Kokenut työnjohtomme takaa projektin sulavan etenemisen. Vastaamme projektin aikataulutuksesta, viestinnästä ja työntekijöiden johtamisesta.  

Raportointi

Raportoimme työn etenemisestä viikoittain. Kerätty data esitetään selkeällä raportointimallilla, jossa kaikki tarvittava tieto on saatavilla yhdellä silmäyksellä.

Rakentaminen

Rakennuspalvelumme toteuttaa myymälöiden luvanvaraiset muutostyöt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kauttamme onnistuu myös LVI- ja sähköasennukset. 

Pintojen käsittely

Toteutamme kumppaniemme kanssa kokonaisvaltaisia myymäläuudistuksia, joissa erilaiset seinäpintojen käsittelytyöt on sulautettu osaksi uudistuksen kokonaisaikataulua.

Lattiahionta

Palvelumme avulla lattiahionnat ja muut lattioiden kunnostustyöt yhdistyvät saumattomasti remontin kokonaisaikatauluun.

Kylmähaalaus ja -asentaminen

Koulutetut ammattilaisemme haalaavat kylmäkoneet ja asentavat ne valmiiksi. Toimimme kumppaniemme kanssa kautta Suomen

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä.