fbpx

Alligo on johtava toimija työvaatteiden, suojavarusteiden, työkalujen ja tarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Ruotsissa Alligo on asiakkaille tuttu Swedol-brändillä ja Norjassa sekä Suomessa TOOLS-brändillä. Parhaillaan Alligolla on useita myymälän muutosprojekteja työn alla Ruotsissa ja Norjassa, ja uudistukset toteutetaan yhteistyössä Muutosryhmän kanssa. Alligon myymälöiden muutostöihin valittiin Muutosryhmä – kokemukset Suomen myymälöiden muutostöistä sekä hyvät suositukset vakuuttivat.

“Muutosryhmä on uudistanut Alligon myymälöitä Suomessa jo vuodesta 2022 saakka ja nyt yhteistyötä laajennettiin myös Ruotsin myymälöiden puolelle. Meille tämä tarjosi upean mahdollisuuden kerryttää lisää kansainvälistä kokemusta uudella markkina-alueella. Tämä toki myös toimii osoituksena siitä, että olemme ammattitaitoinen ja luotettava kumppani, jolle yhteistyö on kaiken keskiössä” kuvailee Muutosryhmän aluepäällikkö Johan Achrén. 

“Uudistamme jatkuvasti myymälöitämme. Esimerkiksi jos vuokraamme tilan, joka tarvitsee kunnostusta tai myymälä vaihtaa paikkaa, hyödynnämme tilaisuuden ja uudistamme tilat samanaikaisesti,” kertoo Alligon projektipäällikkö Jimmy Olsson. 

Tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus 

Alligon tavoitteena on aina luoda asiakkailleen paras mahdollinen asiakaskokemus. Vaikka Alligo pyrkii käyttämään omaa henkilöstöään mahdollisimman paljon myymäläuudistuksissa, on ulkopuolisen toimijan käyttäminen tullut tarpeeseen. 

“Uudistusprojekteissa meille on tärkeää, että paikalla on ratkaisukeskeistä henkilöstöä. Jokainen myymälätila on erilainen, ja joskus on ajateltava laatikon ulkopuolelta. Tavoitteenamme on luoda paras mahdollinen asiakaskokemus, ottaen huomioon tilan asettamat reunaehdot.

Yritämme käyttää omaa henkilöstöämme mahdollisuuksien mukaan, mutta suurissa projekteissa ja tiukoissa aikatauluissa tarvitsemme ulkopuolista toimijaa, sanoo Jimmy Olsson.”

“Olemme erittäin tyytyväisiä” – yhteistyö on sujunut erinomaisesti 

Kun Alligo valitsi kumppania Ruotsin muutosprojekteihin, he päätyivät yhteistyöhön Muutosryhmän kanssa. Heidän päätöksensä perustui hyviin kokemuksiin Alligon Suomen myymälöiden muutostöissä, suosituksiin sekä positiiviseen ensivaikutelmaan. 

“Muutosryhmän rooli projekteissa vaihtelee projektin koosta riippuen, mutta yleisesti he vastaavat liiketilojen kalustuksen asentamisesta sekä esillepanon toteuttamisessa konseptin mukaisesti. Yhteistyö Muutosryhmän kanssa on sujunut erinomaisesti, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön laatuun. Odotamme innolla yhteistyön jatkumista ja kehittymistä jokaisen projektin myötä, löytäen parannuksia ja ratkaisuja, jotka ovat hyödyksi molemmille, sanoo Jimmy Olsson.”

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, oletko sinä seuraava?  

Jos haluat kuulla lisää vinkkejä konseptipäivitysten tai yksikön remontin läpivientiin, jätä meille yhteystietosi täällä tai varaa ilmainen konsultaatio asiantuntijaltamme. Saat selkeän kokonaiskuvan myymälämuutoksen toteuttamisesta, vinkkejä suunnitteluvaiheeseen sekä lisätietoa myymälämuutoksesta palveluna. Voit myös kysyä asiantuntijalta myymäläuudistuksessa askarruttavia kysymyksiä – olemme täällä juuri sinua varten!