fbpx

Töihin meille

Muutosryhmäläiset toteuttavat työssään monenlaisia projekteja eri puolilla Suomea sekä uudiskohteissa, että myymälämuutosten parissa yhteistyössä projektinvetäjän ja tiimin kanssa. Muutosryhmän toiminnan ytimessä ovat myymälöiden uudistus-, suunnittelu-, kalustus- ja tuotteistustyöt, jotka toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaamme tarpeita silmällä pitäen.
Asiakaspalvelu on avainasemassa toiminnassamme. Meille onkin tärkeää, että voimme osaltamme olla luomassa miellyttäviä ostokokemuksia asiakasyrityksissämme myös muutostyön aikana. Työntekijöiltämme odotamme kykyä asettua kuluttaja-asiakkaiden asemaan, sekä halua toimia parhaalla mahdollisella tavalla palvelukokemuksen laatu huomioiden.
Me Muutosryhmäläiset pidämme arvokkaana ammattitaitoista, positiivista ja joustavaa työyhteisöä. Meidän joukkomme koostuu tehokkaista tiimipelaajista, joilla ei mene sormi suuhun ongelmatilanteissa. Avoin ja rehti yhteishenki on yrityksemme kantava voimavara.
Kiinnostuitko työstä Muutosryhmällä? Avoin työhakemus on paras tapa kertoa meille, että olet kiinnostunut tarjoamistamme työmahdollisuuksista. Mikäli meillä ei ole hakua auki, niin kannattaa ehdottomasti lähettää avoin työhakemuskirje ja cv osoitteeseen: rekry@muutosryhma.fi