fbpx

”Muutosryhmä on ollut tärkeässä roolissa Turun Stockmannin laajan remontin onnistumisessa. Heidän asiantuntemuksensa, sitoutuneisuutensa ja joustavuutensa ovat tehneet yhteistyöstä todella sujuvaa.” 

Turun Stockmannin mittava remontti käynnistyi joulukuussa 2022 ja saatiin päätökseen marraskuussa 2023. Projekti oli vaativa, sillä tavoitteena oli päivittää koko tavaratalon alakerta lattiasta kattoon. Laaja uudistus oli yhteinen hanke Stockmannin ja kiinteistön vuokranantaja Kevan välillä, jossa päivitettiin talotekniikkaa ja tiloja Stockmannin eksklusiivisen ilmeen mukaisesti.

“Projektin päätyttyä Turun Stockmannilla oli uusi, moderni ilme, ja tilat vastasivat täysin vuosituhannen vaihteen ja high end –brändin vaatimuksia. Liiketoiminta jatkui sujuvasti koko remontin ajan, ja uudet tilat avautuivat asiakkaille aikataulussa. 

Erikoismyymälän remontissa on jokaisessa vaiheessa otettava huomioon liikkeen imago. Näin ollen pienetkin yksityiskohdat nousevat tärkeään asemaan. Esimerkiksi väliaikaisesti asennettavia listoja voidaan käyttää myymälässä, että kokonaisuus säilyy aina tyylikkäänä – sama pätee suojaseiniin,“ kuvailee Johan Achren, Muutosryhmän aluepäällikkö, ja jatkaa: ”Luksusbrändille ei sovi mitkään mellakka-aidat”.

Joustavaa yhteistyötä ja ammattitaitoa 

Stockmannin myymäläuudistuksista vastaava projektipäällikkö, Marja Anttonen, korostaa joustavuutta ja ammattitaitoisuutta valitessaan muutostöihin ulkoista toimijaa. 

”Valitsimme Muutosryhmän, koska he pystyivät tarjoamaan kattavan palvelun aina asennuksesta tuotteistukseen saakka, olivat joustavia resursoinnissa, ymmärsivät luksusbrändien erityisvaatimukset ja ansaitsivat luottamuksemme kokemuksensa ja ammattitaitonsa kautta. Meillä ei ole omia asentajia, ja tähän asti olemme aina käyttäneet ulkopuolisia asentajia. Nyt ensimmäistä kertaa päätimme laajentaa ulkoistamista kalusteiden asentamisen lisäksi myös tavaroitukseen. 

Luksusbrändien kanssa toimiminen vaatii erityistä huolellisuutta ja siisteyttä, on tärkeää, että kaikki myymälässä työskentelevät ymmärtävät myymälämaailman erityistarpeet ja osaavat toimia siten, että asiakaskokemus pysyy korkeatasoisena.”

“Vedä taikasauva takataskusta ja hyppää voltti” 

“Voin ehdottomasti suositella Muutosryhmän palveluja. Parhaimpienkin kumppanien kanssa ilmenee joskus haasteita, ja tuolloin Muutosryhmä ottaa palautteen vastaan avoimin mielin ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa sekä löytämään ratkaisuja ongelmiin. He ovat valmiita ripeästi ratkomaan erilaisia asioita ja yllättäviä haasteita. Voin aina soittaa Muutosryhmän nokkamiehelle, että vedä taikasauva takataskusta ja hyppää voltti.

Muutosryhmä suunnittelee uudistuksia myymälän liiketoiminnan ehdoilla, jolloin myymälän toiminta voi jatkua sujuvasti ja asiakkaat kokevat mahdollisimman vähän häiriötä. Muutosryhmä on ansainnut luottamuksemme. Heidän tiimissään on henkilöitä, jotka tuntevat talon ja toimintatavat sekä kalusteet. Tämän lisäksi asiakaspalvelun hoitaa yksi henkilö, mikä tekee yhteydenpidosta sujuvaa.”

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, oletko sinä seuraava?  

Jos haluat kuulla lisää vinkkejä konseptipäivitysten tai yksikön remontin läpivientiin, jätä meille yhteystietosi täällä tai varaa ilmainen konsultaatio asiantuntijaltamme. Saat selkeän kokonaiskuvan myymälämuutoksen toteuttamisesta, vinkkejä suunnitteluvaiheeseen sekä lisätietoa myymälämuutoksesta palveluna. Voit myös kysyä asiantuntijalta myymäläuudistuksessa askarruttavia kysymyksiä – olemme täällä juuri sinua varten!

Jos haluat lukea lisää, voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Harkitsetko myymälän sulkemista remontin ajaksi? Mieti vielä!
Useissa myymälämuutoksissa piilee suuri taloudellinen riski – tiedätkö mihin kannattaa varautua?